Incep inscrierile la gradinita in 2012


Conform comunicatului oficial aparut pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, inscrierile la gradinitele de stat pentru anul scolar 2012-2013 se fac, potrivit unei adrese a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului trimisa inspectoratelor scolare la data de 28 februarie 2012 , dupa urmatorul calendar:

 • in perioada 1 – 31 martie 2012, se vor face reinscrierile in invatamantul prescolar, pentru copiii care sunt inscrisi in unitatea de invatamant prescolar respectiva in anul scolar 2011 – 2012 ;

 • in perioada 1 – 30 aprilie 2012 se vor face inscrierile in invatamantul prescolar, pentru copiii nou veniti in unitatea de invatamant prescolar respectiva.

  PRECIZARI 31593 INSCRIEREA SI REINSCRIEREA IN GRADINITE 2012

Reclame

6 gânduri despre „Incep inscrierile la gradinita in 2012

 1. Pingback: Sunt un strigăt de iubire | Noaptebunacopii's Blog

 2. imi puteti spune de ce la reinscrie in gradinita se cer aceleasi acte ca si la inscriere? Ce inseamna ca dosarul se arhiveaza in fiecare an si de aceea trebuie facut altul? Va rog sa imi spuneti conform carui act normativ sau ordin de ministru sau ordni de inspertor se decide aceasta arhivare si se cer la reinscriere acte identic ca in cazul inscrierii.

 3. La multi ani de 8 Martie!
  Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor – desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit – pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
  La multi ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s