Anunt Important!


Sindicatul USAMV CN va informeaza ca in perioada 17-26 mai o echipa de medici americani va veni la SCJU Nr. 1 Craiova pentru a asigura o serie de operatii pentru copii cu malformatii faciale.
Medicii de la Sectia de Chirurgie Pediatrica strang cazuri pentru a ajunge la numarul de 100 de pacienti.

Daca stiti pe cineva care are nevoie de o astfel de operatie contactati-l pe dr. Andrei Zavate tel: 0742486732, e mail: azavate@gmail.com
Foarte folositor ar fi sa trimiteti poze care sa surprinda malformatia pe adresa de e-mail a dl. doctor, urmand ca persoana in cauza sa fie contactata ulterior. Nu conteaza localitatea de domiciliu a copilului.
Mai jos aveti link-ul catre unul dintre articolele din presa:
http://www.gds.ro/Subiectul%20Zilei/2013-03-19/Americanii+vin+sa+opereze+la+Craiova
Va rog frumos sa raspanditi aceasta informatie pentru ca numarul de copii care beneficiaza de aceste servicii sa fie cat mai mare.

Sindicatul USAMV CN va informeaza ca in perioada 17-26 mai o echipa de medici americani va veni la SCJU Nr. 1 Craiova pentru a asigura o serie de operatii pentru copii cu malformatii faciale. Medicii de la Sectia de Chirurgie Pediatrica strang cazuri pentru a ajunge la numarul de 100 de pacienti.
Daca cunoasteti pe cineva care are nevoie de o astfel de operatie contactati-l pe dr. Andrei Zavate tel: 0742486732, e mail: azavate@gmail.com Foarte folositor ar fi sa trimiteti poze care sa surprinda malformatia pe adresa de e-mail a dl. doctor, urmand ca persoana in cauza sa fie contactata ulterior. Nu conteaza localitatea de domiciliu a copilului. Mai jos aveti link-ul catre unul dintre articolele din presa:
http://www.gds.ro/Subiectul%20Zilei/2013-03-19/Americanii+vin+sa+opereze+la+Craiova
Va rog frumos sa raspanditi aceasta informatie pentru ca numarul de copii care beneficiaza de aceste servicii sa fie cat mai mare.
© Scoala Mamelor 2012 – Toate drepturile rezervate
Anunțuri

Un gând despre „Anunt Important!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s