Humus in 3 culori: simplu, cu patrunjel si cu sfecla. Probabil cea mai gustoasa mancare vegana


Retete bune si pentru copii 🙂

Bucataria din Livada | Retete vegetariene simple, delicioase si sanatoase

Este probabil cea mai gustoasa mancare vegana din lume. Este vorba de humus, o pasta de naut, tahini (pasta de susan), chimion, usturoi, apa si sare.

Optional, se poate face humus cu avocado, humus cu patrunjel si coriandru, humus cu sfecla rosie, humus cu turmeric sau curry si nu numai.

Am preparat humus simplu: naut fiert, apa de la naut, un praf de chimion, 4 catei de usturoi, sare, tahini, ulei de masline.

Am preparat humus cu patrunjel respectand aceeasi reteta de mai sus, doar ca am adaugat la final, in tocator si patrunjel tocat.

Am preparat humus cu sfecla rosie dupa aceeasi reteta insa la final, in tocator, am adaugat sfecla cruda tocata marunt.

Rezultatele sunt geniale toate. Le punem pe painici mici, pe felii de franzela si le servim celor mai dragi musafiri, la o masa vegana de 5 stele 🙂

Va invit sa jonglati cu humusul asa…

Vezi articol original 259 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s